Afbeelding
Foto: Jos van Nunen 2024

Ontmoet het team achter Bezoek Meierijstad: waar verhalen tot leven komen

Toerisme Meierijstad

Meierijstad - Bezoek Meierijstad is dé centrale plek voor inwoners en bezoekers, met informatie over de leukste activiteiten en locaties. Wil jij een mooi evenement beleven, een nieuwe wandelroute ontdekken, lokale verhalen verkennen of simpelweg inspiratie opdoen voor een dagje uit? Hier vind je wat je zoekt. Online op bezoekmeierijstad.nl en offline bij de Toeristische Informatiepunten. Maar wie zijn eigenlijk de mensen achter Bezoek Meierijstad? Deze week stellen we weer één van de teamleden aan je voor.

Willem Wouters uit Schijndel is één van de vijf leden van de redactieraad van Bezoek Meierijstad. Deze leden met diverse achtergronden bepalen samen de inhoudelijke richting van het platform. Zij zorgen voor een goede vertegenwoordiging van alle kernen binnen Meierijstad, waarbij de gemeente in al haar facetten wordt belicht. Door regelmatig te overleggen over thema’s, evenementen en verhalen, blijft Bezoek Meierijstad actueel, inclusief en boeiend voor iedereen.

Verbinden
Willem heeft een rijke ervaring, zowel in de festivalwereld als in communicatie. Zijn geschiedenis bij Paaspop, zijn passie voor Beholders en inzet voor diverse culturele projecten sluiten mooi aan bij de diversiteit van Meierijstad. “We leven in een gemeente waar organiseren in het DNA zit,” zegt hij. “Door samen te werken versterkt de redactieraad de band tussen inwoners en bezoekers, maken we nieuwe initiatieven zichtbaar en dragen we de culturele activiteiten van Meierijstad uit.”
Als lid van de redactieraad adviseert Willem over inhoud, achtergronden en het verbinden van de lokale gemeenschap. In combinatie met zijn rol bij Sportraad Meierijstad maakt hij ook deel uit van de werkgroep voor ruiter- en menroutes.

Deel jouw evenement of locatie

Organiseer jij een aansprekend evenement in Meierijstad? Of open jij een nieuwe winkel, horecazaak of B&B? De redactie(raad) blijft graag op de hoogte voor een up to date website en UITagenda. Neem contact op via redactie@bezoekmeierijstad.nl, of vul eenvoudig het contactformulier in. Ontvouw je geluk in Meierijstad!

Lees meer over Willem Wouters op www.bezoekmeierijstad.nl

Afbeelding
Afbeelding
Willem maakt ook deel uit van de werkgroep voor ruiter- en menroutes.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Willem maakt ook deel uit van de werkgroep voor ruiter- en menroutes.
Afbeelding